Class VI

A taxidriver filled his car petrol tank with 40 litres of petrol on Monday. The next day, he filled the tank with 50 litres of petrol. If the petrol costs Rs 44 per litre, how much did he spend in all on petrol?
  1. Rs 3900
  2. Rs 3960
  3. Rs 3980
  4. None of these
__________ is the smallest whole number.
  1. 3
  2. 2
  3. 1
  4. 0
What is the successor of 1999?
  1. 1996
  2. 1997
  3. 1998
  4. 2000
Identify the pair of expressions that represents the commutative property.
  1.   8 + 8 = 16 and 2 × 8 = 16
  2. 4 + 7 =  11 and 7 + 4 = 11
  3. 6 + 4 = 10 and 3 + 7 = 10
  4. 3 × 6 = 18 and 2 × 9 = 18
Which of the following statement is true?
  1. 501 is the predecessor of 500.
  2. All natural numbers are whole numbers and vice versa.
  3. The successor of a three digit number is always a three digit number.
  4. 0 has no predecessor but has a successor.
Time Elapsed

HR : MIN : SEC
Question Answered
0
Score out of 100
0

Get Started!

we provide the best
services to our students

AmazingCounters.com Views

 

LKG - 12th

Rs 1,999  Annual
Plan
TOP